Werving & Selectie

Werving & Selectie

Het werven en selecteren van medewerkers is een vak apart. Door ZENDIE hier voor in te schakelen bespaart u tijd, geld en ergernissen. Wij beginnen met een goede, op uw bedrijf afgestemde wervingsstrategie veelal ondersteund door de inzet van de meest relevante media (denk aan adverteren in dag- en weekbladen, op websites, in vakbladen, branchegerichte opleidingen e.d.) Met als doel niet zozeer de hoogste als wel de meest kwalitatieve response.

“Wij vinden het erg belangrijk om iedere medewerker goed tot zijn recht te laten komen, ongeacht leeftijd, gezondheid of beperkingen.”

ZENDIE zorgt door onder andere een persoonlijke benadering voor permanente kwaliteit op de juiste plaats. Bij de kandidaten wordt niet alleen op opleiding en ervaring gelet, maar vooral ook op persoonlijkheid, karakter en ambitie. Een kandidaat moet niet alleen in het functieprofiel passen maar ook binnen de bedrijfscultuur.

Door doelgerichte wervingsacties selecteren wij de sollicitanten zorgvuldig. Alleen de geschikte kandidaten bieden wij aan. Dit bespaart kostbare tijd. U kunt direct gesprekken voeren met sollicitanten die aan uw specifieke eisen voldoen. Vanzelfsprekend kunnen wij u tevens begeleiden en adviseren bij de sollicitatieprocedure.