Werkwijze

Werkwijze

Ben je op zoek naar werk of zoekt u een betrouwbaar uitzendbureau dat personeel voor u kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons zijn flexwerkers geen nummer, wij vinden het belangrijk dat ze een ‘gezicht’ krijgen. Hiermee bedoelen we dat dat we verder kijken dan alleen een naam, opleiding of werkervaring. Wij gaan daarom dan ook actief aan de slag om voor jou die nieuwe uitdaging te vinden!

Jouw inschrijving bij Zendie uitzendbureau BV

Ben jij op zoek naar werk? Schrijf je dan vrijblijvend in via ons inschrijfformulier!

Ik heb me inschreven en nu?

Zodra wij jouw inschrijving via de site hebben ontvangen neemt een van onze intercedentes contact met je op. Hij of zij bespreekt met jou wat op dat moment de mogelijkheden voor je zijn. Als we een openstaande vacature hebben die wel eens iets voor jou zou kunnen zijn, nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. Bij Zendie uitzendbureau BV vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Zo weten we precies wat je zoekt, wat jouw interesses en ambities zijn en krijgen we een goede indruk wie jij bent. Zo kunnen wij goed inschatten welke baan en bedrijfscultuur het beste bij je past. Vaak gaat het niet alleen om diploma’s maar ook of jouw persoonlijkheid past in het bedrijf.

Ondersteuning en begeleiding

Zodra we een baan hebben gevonden die bij je past, stellen wij je voor aan het bedrijf en ondersteunen je bij de sollicitatieprocedure. Als je eenmaal aan de slag bent, blijven we betrokken. Heb je vragen over je rechten en plichten, je salaris, de CAO voor uitzendkrachten of iets anders, wij staan altijd voor je klaar.