Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 8 augustus 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.zendie.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.3 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namen Delen
_wordpress_ Privacyverklaring
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr Privacyverklaring
Twitter
Doel: Gepersonaliseerde data tonen aan gebruikers
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Twitter volgt gebruikers om ze kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen Delen
metrics_token Privacyverklaring
LinkedIn
Doel: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
X-LI-IDC Privacyverklaring
Google Plus
Doel: The Google Plus cookie tracks visitors’ browsing behavior for ad purposes and timeline optimization. It also provides the possibility to share information.
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Google Plus is a social network website that runs on Google technology. More than 500 million users are registered for this channel, which makes it the second largest social network website. Registered users can share information such as links, images and videos with friends.
Gebruikte namen Delen
OGPC, SID, HSID, SSID, APISID, SAPISID, CONSENT, SNID, NID Privacyverklaring
Whatsapp
Doel: WhatsApp is a cross platform service suited for smartphones and computers, protected by end to end encryption.
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: The WhatsApp cookie makes it possible to share information with visitors’ friends & others.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Google Fonts
Doel: Gebruik van fonts op onze website
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Wij gebruiken de Google Fonts API om fonts (lettertypen) te tonen op onze website. De Google Fonts API vraagt uw IP adres op als u onze website bezoekt.
Gebruikte namen Delen
tcb_google_fonts Privacyverklaring
Google Recaptcha
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Google Maps
Doel: Google Maps cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Google Maps cookie die data verzamelt van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
Gebruikte namen Delen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID Privacyverklaring
Mixpanel
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
mixpanel Privacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namen Delen
cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_id Privacyverklaring
PHP Session ID
Doel: Gebruikersdata opslaan op verschillende pagina's voor functionele doeleinden
Retentieperiode: Slaat gegevens op die gebruikers kunnen gebruiken in de webapplicatie
Beschrijving: Sessions zijn een eenvoudige manier om data op te slaan voor individuele gebruikers. Session ID's worden verzonden naar de browser door middel van cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessiedata te achterhalen
Gebruikte namen Delen
PHPSESSID Privacyverklaring
Livechat
Doel: Real-time chatcookie
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Live Chat is een chat systeem dat gebruikers kan helpen met vragen over onze producten en website.
Gebruikte namen Delen
hide_eye_catcher, autoinvite_callback, __lc.visitor_id, hide_eye_catcher, autoinvite_callback, __lc.visitor_id, lc_invitation_opened, lc_window_state, lc_sso9818825, __lc_visitor_id Privacyverklaring
WPML
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: WPML is een cookie die wordt gebruikt om een gebruiker verschillende talen te bieden. Ook controleert het welke taal een gebruiker gebruikt.
Gebruikte namen Delen
wpml_browser_redirect_test, _icl_current_language, _icl_visitor_lang_js, _icl_current_admin_language_ Privacyverklaring
Contact Form
Doel: This cookie aids in sending messages via the Contact Form plugin.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: This cookie aids in sending messages via the Contact Form plugin.
Gebruikte namen Delen
vchideactivationmsg_vc11 Privacyverklaring
Instagram
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Instagram uses cookies to target users with personalised advertisements
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp Privacyverklaring
Bleeper Live Chat
Doel: Deze cookie is van Bleeper Live Chat en wordt gebruikt voor live chatmogelijkheden tijden het bezoeken van de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie is van Bleeper Live Chat en wordt gebruikt voor live chatmogelijkheden tijden het bezoeken van de website.
Gebruikte namen Delen
bleeper_customerID-xxxxxx, bleeper_current, bleeper_first Privacyverklaring
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Do not track
Doel: Opslaan van cookie toestemming
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt geplaatst wanneer we een 'do not track me' signaal detecteren vanuit uw browser en voorkomt het plaatsen van tracking cookies.
Gebruikte namen Delen
dont_track_me Privacyverklaring
WP Do Not Track
Doel: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema's
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema's
Gebruikte namen Delen
wp-donottrack_feed, dont_track_me Privacyverklaring
WP Autosave
Doel: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Gebruikte namen Delen
wp-autosave-1 Privacyverklaring
Slimstat Tracking Code
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
slimstat_tracking_code Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Zendie Uitzendbureau BV
Onze Lieve Vrouwestraat 65
6461 BN Kerkrade
Nederland
Website: https://www.zendie.nl
Email: info@zendie.nl
Telefoonnummer: 0457370023

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd


De laatste vacatures ontvangen?