Rxl Vacancy

43 Vacatures
Klantenservice medewerker Nederlands/Frans

Branche : Callcenter
Regio : Limburg

Maak jij graag klanten blij? Wil jij onderdeel zijn van het grootste online platform van de Benelux en sta jij dicht bij de klant van een grote online winkel? Lees dan nu verder. Als klantenservice medewerker sta je klanten niet te woord, maar maak je ze blij en dat kan op 1.001 manieren zijn. Whatever it takes!

Metselaar

Branche : Bouw
Regio : Kerkrade

Jij voert alle voorkomende metselwerkzaamheden uit binnen zowel grotere als kleinere projecten. Dagelijks maak jij gemiddeld 600 stenen.

Waterfitter

Branche : Infra
Regio : Limburg

Als waterfitter ben je verantwoordelijk voor aanleg van de waterleiding (dit kan zowel in hoofd- als dienstleidingen) Het is een verantwoordelijke baan en we zijn op zoek naar een échte vakman! Je werkt conform tekeningen en veiligheidsvoorschriften en samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een juiste en effectieve uitvoering van de diverse projecten.

VIAG AVP monteur

Branche : Infra
Regio : Limburg

Als gas/watermonteur heb je een verantwoordelijke baan! Wanneer het merendeel van Nederland nog op één oor ligt, ben jij al bezig met de aanleg en montage van de gas/waterleidingen. Dit kan zowel in hoofd- als dienstleidingen. Je voert de werkzaamheden uit volgens planning, werktekeningen, specificaties en veiligheidsvoorschriften. Je werkt samen met een ploeg, die meestal bestaat uit de monteur (jij dus), een machinist en een grondwerker. Jij hebt de dagelijkse leiding over deze ploeg.

Stratenmaker

Branche : Infra
Regio : Limburg

Als stratenmaker bij onze relatie voer je diverse straatwerken uit op locatie. Meestal in het zuiden van Limburg. Als stratenmaker zorg jij voor perfecte afwerking van zowel geulen/stoepen die dichtgestraat moeten worden, maar ook van straatwerkzaamheden binnen diverse Gemeentes. Je bent een zelfstandig stratenmaker en het vak kent voor jou geen geheimen! Je werkt snel, vakkundig en netjes. Kortom je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

Laden


Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Overeenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk


De laatste vacatures ontvangen?