Rxl Vacancy

39 Vacatures
Verkoopmedewerker schoenmode

Branche : Verkoop
Regio : Limburg

Voor een opdrachtgever in Vaals die gespecialiseerd is in het verkopen van schoenen voor zowel dames als heren zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. De voorwaarden zijn goed en het is een fantastisch bedrijf die al meer dan 30 jaar bestaat. Ben je spontaan, klantvriendelijk, verkoopgericht en heb je een sociale werkhouding? Twijfel dan niet en solliciteer direct! De werkzaamheden bestaan uit het verkopen van schoenen, het helpen van klanten waaronder ook de doelgroep van oudere mensen, het aanspreekpunt van de winkel zijn, het op orde houden van de winkel en afrekenen aan de kassa. De werktijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur, werkdagen en uren zijn in overleg.

Verkoopmedewerker binnendienst

Branche : Verkoop
Regio : Limburg

Je werkzaamheden zullen bestaan uit zowel administratief als een stukje verkoop, dit i.v.m. de showroom. Je zult offertes gaan opstellen, de telefoon aannemen, factureren, verkopen en de administratie in orde houden.

Process Engineer

Branche : Techniek
Regio : Limburg

JOB RESPONSIBILITIES: 1. Personal conduct consistent with working in a safe manner according plant safety programs and proactively improving safety measures; 2. Optimizing OEE by practicing statistics- & lean manufacturing tools; 3. Work with plant management and related support staff to define goals and implement strategies; 4. Work closely with engineering and plant staff to resolve process issues. Assist in the development of project lists and action plans, and reporting of results; 5. Manage multiple projects focused on continuous process improvement; 6. Establish operating procedures and standards for manufacturing processes, including development of standard operating conditions (SOCs), as maintained by manufacturing; 7. Provide technical and process related training support, on-the-job training and classroom training as required; 8. Support manufacturing and QA in ongoing raw material supplier quality improvement and alternatives development efforts; 9. Participate in regular meetings with plant management, engineering, and QA personnel as required; 10. Execute other responsibilities as delegated or assigned.

Kwaliteitsmedewerker

Branche : Productie
Regio : Limburg

Als Kwaliteitsmedewerker werk je zelfstandig in een eigen laboratorium. Je draagt zorg voor het naleven van alle eisen die aan ons gesteld zijn op grond van onze CE markering. Je vind het een uitdaging je helemaal te verdiepen in de materie. Je voert druk– en waterdoorlooptesten uit op onze producten en de testresultaten presenteer je op uitvoerige en duidelijke wijze in een testrapport. Bij goederen ontvangst voer je een ingangscontrole plus eventuele testen uit. Er zijn parttime en fulltime mogelijkheden. Werktijden van 07:00 tot 16:00 uur.

Officemanager/Directiesecretaresse

Branche : Administratief
Regio : Limburg

Zoals de naam al zegt: de officemanager is degene die het reilen en zeilen op kantoor managet, zodat de overige medewerkers zich volledig kunnen focussen op hun eigen werkzaamheden. Als officemanager heb je dus een faciliterende functie, met secretariële, organiserende en soms leidinggevende taken. Als officemanager besteed je een aanzienlijk deel van je tijd aan secretariële werkzaamheden, net zoals een (directie)secretaresse geregeld officemanagementtaken uitvoert. De werkzaamheden omvatten o.a. • Inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post) • Plannen en boeken van (vlieg)reizen en hotels • Agendabeheer • Agenderen, voorbereiden en notuleren van besprekingen en vergaderingen • Uitwerken van memo’s, brieven, verslagen en rapporten • Organiseren en beheren van het archief en contracten • Leiding geven aan een assistente

Laden


Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Overeenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk


De laatste vacatures ontvangen?