Rxl Vacancy

35 Vacatures
Facilitair medewerker Sportschool

Branche : Schoonmaak
Regio : Limburg

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 06.00 uur tot 09.30 uur.

Chauffeur nationaal (C)

Branche : Transport
Regio : Limburg

De werkzaamheden die je uitvoert zijn: Je levert cilinders af bij klanten in de Benelux. Je werkt in teamverband met aandacht voor de juiste voorbereiding en aflevering. Bij de klant vul je de administratieve gegevens in. Je communiceert goed met de klanten en met ons kantoor. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent praktisch ingesteld en resultaatgericht. Enkele kleinere technische, productgerichte werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden.

Logistiek medewerker

Branche : Logistiek
Regio : Limburg

Je zorgt ervoor dat de onderdelen bij de juiste afdeling en bij de juiste mensen terecht komen. De voorwaarden zijn goed en het is een fantastisch bedrijf om voor te werken! Heb jij relevante werkervaring in een logistieke omgeving en beschik jij over een actieve werkhouding? Twijfel dan niet en solliciteer direct! De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 16:15.

Logistiek medewerker

Branche : Logistiek
Regio : Limburg

Het betreft het uitvoeren van activiteiten, voornamelijk data collectie en analyses met behulp van Excel, gericht op optimalisatie van de picking area in Logistiek.

Schoonmaakmedewerker

Branche : Schoonmaak
Regio : Limburg

Wij zijn op zoek naar schoonmaakmedewerkers voor een opdrachtgever in Maastricht. Je start op 1 juli en de werktijden zijn van 16.15 uur tot 19.00 uur van maandag t/m vrijdag.

Laden


Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Overeenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk


De laatste vacatures ontvangen?