Rxl Vacancy

46 Vacatures
Horeca Medewerker

Branche : Horeca
Regio : Limburg

We zoeken afwasmedewerkers, medewerkers bediening, keukenhulpen en ijsscheppers.

Klant Adviseur Satellic NED/DUI of NED/FR of DUI/FR

Branche : Callcenter
Regio : Limburg

Belangrijk werk Als klant Adviseur kom je te werken voor een dienstverlener in opdracht van de Belgische overheid. Je beantwoordt klantvragen over tolheffing op de Belgische wegen via de telefoon, e-mail en mogelijk ook chat. Ook back office werkzaamheden maken onderdeel uit van de functie. Je helpt klanten met uiteenlopende vragen, helpt ze met het oplossen van hun problemen en zorgt voor een geweldige klantervaring.

Klantenservice medewerker hip smartphonemerk

Branche : Callcenter
Regio : Limburg

Tijdelijk thuiswerken voor een klant die de meest innovatieve producten ter wereld maakt en daarna aan de slag op locatie in Maastricht! Wil jij deel uitmaken van dit te gekke smartphone project? Solliciteer dan nu!

Klantenservice medewerker Nederlands/Frans

Branche : Callcenter
Regio : Limburg

Maak jij graag klanten blij? Wil jij onderdeel zijn van het grootste online platform van de Benelux en sta jij dicht bij de klant van een grote online winkel? Lees dan nu verder. Als klantenservice medewerker sta je klanten niet te woord, maar maak je ze blij en dat kan op 1.001 manieren zijn. Whatever it takes!

Metselaar

Branche : Bouw
Regio : Kerkrade

Jij voert alle voorkomende metselwerkzaamheden uit binnen zowel grotere als kleinere projecten. Dagelijks maak jij gemiddeld 600 stenen.

Laden


Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Overeenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk