Rxl Vacancy

41 Vacatures
Commerciële Medewerker Buitendienst

Branche : Administratief
Regio : Kerkrade

Je bent een flexibele en klantgerichte commercieel medewerker, die zich richt op het uitvoeren van financiële APK’S voor nieuwe klanten dan wel voor het beheer van onze bestaande portefeuille. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het inventariseren van de wensen en doelen van klanten. Je bent zowel werkzaam in de binnendienst als ook de buitendienst. Ook fungeer je met je kennis en ervaring als vraagbak voor de collega’s.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Branche : Administratief
Regio : Kerkrade

Je bent een ervaren commerciële medewerker binnendienst en in deze rol ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met klanten en verzekeringsmaatschappijen. Vanuit de binnendienst geef je ondersteuning aan de buitendienst. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Acquisitie, adviseren, aanvragen, van offertes, opstellen en uitwerken van voorstellen/adviezen, administratieve en secretariële werkzaamheden en als vraagbak fungeren voor klanten, maatschappijen en collega’s.

Callcenter Agent

Branche : Callcenter
Regio : Kerkrade

Commerciële functie: Je weet de behoefte van de klant moeiteloos te noteren en in te spelen op zijn vragen. Naast de reguliere verkoop, maak je zorgvuldig gebruik van up en cross-selling. Na een succesvol order, zorg jij dat het order op een correcte manier verwerkt wordt. Informatieve functie: Je weet de vragen van een klant vlekkeloos te beantwoorden. Daarnaast houdt jij je bezig met alle vraagstukken en contactmomenten op te slaan in het klantdossier.

Logistiek Medewerker Inbound

Branche : Logistiek
Regio : Kerkrade

Als logistiek medewerker inbound, ben jij verantwoordelijk vanaf het moment dat de vracht binnenkomt, tot dat de vracht netjes volgens het Fifo principe in geruimd is. Zodra de vrachtwagen binnenkomt, begin je samen met je collega de vracht te lossen. Tijdens het lossen controleer je de vracht aan de hand van de vrachtbrieven. Het is dan ook van groot belang dat dit secuur gebeurd. Zo controleer je of het gewicht overeenkomt met de bestelde hoeveelheid, de datums, en of je het juiste soort vlees hebt (veel vleessoorten lijken namelijk op elkaar, deze dien je te onderscheiden van elkaar). Nadat alles gecontroleerd is ruim je de bestellingen in volgens het fifso systeem, dit doe je aan de hand van de datums. Naast de bovengenoemde werkzaamheden is het van groot belang, dat je fysiek in orde bent. Je hebt namelijk de nodige duizenden kilo's vlees per week in handen. Tel daar bij op dat je in een grote koelcel werkt, dat vraagt lichamelijk wat. Daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug: - Een conform marktsalaris, wat na verloop van tijd zal stijgen. - Een fijne werkomgeving met een familiaire werksfeer. - Tal van doorgroeimogelijkheden. - 25 verlofdagen. - Vanaf 01-01-2020 8,33% vakantiegeld in plaats van 8%.

Accountmanager

Branche : Administratief
Regio : Kerkrade

Wil jij de specialist zijn die verantwoordelijk is voor de acquisitie binnen Zendie Uitzendbureau? Dan is deze vacature iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe vacatures en relaties opbouwen met nieuwe als bestaande klanten. Je schakelt met de managers van bedrijven en schakelt snel met de recruitment afdeling binnen Zendie. Je bent het aanspreekpunt van de organisatie als het gaat om klantvragen. Je denkt proactief mee met de klant op het gebied van HR vraagstukken. Je weet dan ook elk vraagstuk te vertalen naar de perfecte oplossing. Ons kantoor in Kerkrade is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 08:30 en 17:00 uur. Dit zullen ook je werktijden zijn.

Laden


Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Overeenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk


De laatste vacatures ontvangen?