Rxl Vacancy

32 Vacatures
Sales Administrative Specialist

Branche : Verkoop/administratie
Regio : Kerkrade

In deze rol werk je nauw samen met de Export sales collega's en ben je samen verantwoordelijk voor een goed verloop van het orderproces. Je onderhoudt dagelijks contact met onze export klanten en beantwoordt vragen over bijvoorbeeld orders en offertes. Iemand met een flinke dosis doorzettingsvermogen die initiatief toont en het overzicht houdt, past perfect in deze rol en in het team. Jouw taken: Verwerken van binnenkomende orders en zorgen voor een tijdige en correcte afhandeling in SAP R/3 Beantwoorden van klantvragen over bestellingen, levertijden en transport, prijzen en eventuele klachten Uitwerken van offertes Onderhouden van contact met diverse interne afdelingen waaronder Supply Chain & Logistics Ondersteunen van de Export Sales Manager in de breedste zin van het woord Je komt te werken op de afdeling Export binnen Elco. Deze afdeling bestaat uit de Export Manager, Personal Assistant en een collega Sales Administrative Specialist. Samen zorgen jullie ervoor dat onze export klanten optimaal bediend worden. Klantgerichtheid en service staan dan ook voorop. Je werkt vanuit een team en werkt dagelijks nauw samen met de afdeling Supply Chain & Logistics. Je leert in deze functie dus meerdere facetten van ons bedrijf kennen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Export Manager.

Internationaal koerier (Oproepbasis 10-20 uur per week)

Branche : Transport
Regio : Kerkrade

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het verzorgen van spoedtranspoten door heel Europa. Doordat het om spoedritten gaat, is dit puur op oproepbasis.

Financieel (APK) Adviseur

Branche : Administratief
Regio : Kerkrade

Je bent een flexibele en klantgerichte commercieel medewerker, die zich richt op het uitvoeren van financiële APK’S voor nieuwe klanten dan wel voor het beheer van onze bestaande portefeuille. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het inventariseren van de wensen en doelen van klanten. Je bent zowel werkzaam in de binnendienst als ook de buitendienst. Ook fungeer je met je kennis en ervaring als vraagbak voor de collega’s.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Branche : Administratief
Regio : Kerkrade

Je bent een ervaren commerciële medewerker binnendienst en in deze rol ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met klanten en verzekeringsmaatschappijen. Vanuit de binnendienst geef je ondersteuning aan de buitendienst. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Acquisitie, adviseren, aanvragen, van offertes, opstellen en uitwerken van voorstellen/adviezen, administratieve en secretariële werkzaamheden en als vraagbak fungeren voor klanten, maatschappijen en collega’s.

Callcenter Agent

Branche : Callcenter
Regio : Kerkrade

Commerciële functie: Je weet de behoefte van de klant moeiteloos te noteren en in te spelen op zijn vragen. Naast de reguliere verkoop, maak je zorgvuldig gebruik van up en cross-selling. Na een succesvol order, zorg jij dat het order op een correcte manier verwerkt wordt. Informatieve functie: Je weet de vragen van een klant vlekkeloos te beantwoorden. Daarnaast houdt jij je bezig met alle vraagstukken en contactmomenten op te slaan in het klantdossier.

Laden


Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Overeenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk


De laatste vacatures ontvangen?