Rxl Vacancy

30 Vacatures
(Handlanger) dakdekker

Branche : Bouw
Regio : Limburg

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar dakdekkers of handlangers. De werktijden zijn van 08.00 t/m 16.30 uur van maandag t/m vrijdag. VCA is niet verplicht.

Chauffeur knijpwagen/kraanwagen

Branche : Transport
Regio : Limburg

Salaris en werktijden in overleg en vele mogelijkheden in Limburg.

Taxichauffeur

Branche : Transport
Regio : Limburg

Dagelijks zorg jij dat de klanten op een veilige manier van A naar B komen. De ritten van onze opdrachtgever vinden vooral plaats in de avond/nachtelijke uren en in het weekend. Het is dan ook van groot belang dat jij flexibel inzetbaar bent tijdens deze uren. Een groot deel van de ritten zullen vooraf ingepaland zijn. Naast de geplande ritten zullen er ongeplande ritten zijn. Je bent dan ook bekend in de regio, hebt enige topografische kennis en klantvriendelijkheid staat jou op je lichaam geschreven.

Intercedent(e)

Branche : Administratief
Regio : Limburg

Wil jij de specialist zijn die verantwoordelijk is voor de recruitmenttaken binnen Zendie Uitzendbureau? Dan is deze vacature iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het aantrekken, werven en selecteren van de juiste personen voor bepaalde functies in de organisatie. Je schakelt met managers en zorgt ervoor dat je de juiste kandidaten op de juiste plek weet te plaatsen. Je bent het aanspreekpunt van de organisatie als het gaat om recruitment. Je kent elke vacature door en door en weet de juiste kandidaten te benaderen. Ook ga jij je bezighouden met een groot deel van de administratieve werkzaamheden, denk hierbij aan het inboeken van uren, contracten aanmaken, opstellen van vacatures, ziekmeldingen verwerken etc. Ons kantoor in Kerkrade is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 08:30 en 17:00 uur. Dit zullen ook je werktijden zijn.

Verkoopmedewerker Landgraaf

Branche : Verkoop
Regio : Limburg

In deze functie ben je verantwoordelijke voor een aantal dingen: * Je geeft verkoopadvies t.a.v. levensmiddelen en non-food * Het bedienen van klanten in algemene zin vanuit een commerciële inslag. * Afreken met de klant en kassa/kas opmaak. * Het voorkomen van neen-verkopen * Het voorkomen van out of stock situaties * Klaarmaken van bestelling van de klant * Winkelvoorraden bijhouden / bijvullen en indien nodig intern bestellen. * Etiketteren en prijzen van artikelen. * Winkelschappen vullen en THT-datums controleren. * Begeleiden van winkelacties * Klantvriendelijkheid / kwaliteitsbewust bezig zijn * Vergaande service verlenen aan de klant bv meehelpen inladen auto klant. * Schoonmaakwerkzaamheden; schappen-stellage-vloeren-vriezer-koeling-winkelplein.

Laden


Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Overeenkomst
  • Vast
  • Tijdelijk


De laatste vacatures ontvangen?